Święta święta..a ja mam doła :(. Strona: 1

Święta święta..a ja mam doła :( Dodano: 2007-12-26 21:43

Ma ktoś jakieś zaje..propozycje, co do zabicia nudy...? Mam cholernego doła! A przecież wieszać się nie będę..zbyt oklepane w dzisiejszym świecie... Podetne sobie żyły-i tak mnie odratują...Halo??

Re: Święta święta..a ja mam doła :( Dodano: 2007-12-26 22:41

MoodyeyesOfDark napisał(a):
Ma ktoś jakieś zaje..propozycje, co do zabicia nudy...? Mam cholernego doła! A przecież wieszać się nie będę..zbyt oklepane w dzisiejszym świecie... Podetne sobie żyły-i tak mnie odratują...Halo??

:roll:
polecam bierki :lol: :wink:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-12-26 22:43

Cytat:
Halo??

Pi pi pi - abonent jest w tej chwili niedostępny. Proszę, spróbuj później :D

Decadence - u innych święta powodują radość, a u innych to że się tną...:D Ehhh... piękne :)

Do Autorki - nie tnij się... :D poczytaj coś, albo po oglądaj - albo z kimś pogadaj :) Ja jak tak mam - to rozmawiam z moją rybką :) Co prawda nie mówi, ale o to chodzi :lol:

Dodano: 2007-12-26 23:11

Mój facet mówi, że na taki nastrój to najlepiej włozyc ch... między drzwi i conajmniej trzy razy trzasnąć. Przechodzi podobno jak reką odjął... 8)
Ale dla lasek to nie wiem, może wiesz co, znajdź jakąś dobrą ścianę, weź porządny rozpęd i...
mało gotyckie ale powinno pomóc jak na początek.

Dodano: 2007-12-26 23:34

freya_blathin napisał(a):
Ale dla lasek to nie wiem, może wiesz co, znajdź jakąś dobrą ścianę, weź porządny rozpęd i...

ewentualnie można do tego narysować kółko na ścianie... ot tak, coby łatwiej było :wink: 8)

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2007-12-26 23:47

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Pij do oporu a potem padnij ... porządny kac zniszczy twoje myśli o tym jak ci smutno

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2007-12-27 00:02

Ja proponuje poradniki typu "Uwierz w siebie", albo "Nie chcem być smutna - poradnik dla amatorów", "Co mam zrobić jak nie lubię świąt - gry i zabawy". Naprawdę pomagają :)

http://www.samobojstwo.chlanie.net/index.php?strona=242

albo wpisać się tutaj :D Ponoć ta stronka pomaga :)

Albo tutaj : -

http://kominek.blox.pl/2006/03/JAK-POPELNIC-SAMOBOJSTWO.html --- ta stronka odmieniła wielu ludziom życie - może i Tobie odmieni :D